Zabawy plastyczne z 3 latkiem
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Zabawy plastyczne z 3 latkiem
Post autor: Skarpetka »
Czy macie swoje sprawdzone zabawy plastyczne z dziećmi? Chciałabym, żeby mój 3 latek ćwiczył sobie rączki poprzez zabawę i zaczął plastycznie się rozwijać powoli. Chciałabym kupić mu też takie artykuły plastyczne, które będą dostosowane do wieku, takie którymi zabawa będzie dla niego przyjemnością i nie będziemy ciągle musieli wymieniać i szukać sprawdzonych. Wierzę w forum, że ktoś na pewno mi pomoże i poradzi co u was się sprawdziło? Chętnie z poleceniem konkretnych produktów. Zaczęły się wakacje więc mamy dużo czasu na wspólne zabawy.
Re: Zabawy plastyczne z 3 latkiem
Post autor: Balerinka »
cyt: Czy macie swoje sprawdzone zabawy plastyczne z dziećmi? Chciałabym, żeby mój 3 latek ćwiczył sobie rączki poprzez zabawę i zaczął plastycznie się rozwijać powoli. Chciałabym kupić mu też takie artykuły plastyczne, które będą dostosowane do wieku, takie którymi zabawa będzie dla niego przyjemnością i nie będziemy ciągle musieli wymieniać i szukać sprawdzonych. Wierzę w forum, że ktoś na pewno mi pomoże i poradzi co u was się sprawdziło? Chętnie z poleceniem konkretnych produktów. Zaczęły się wakacje więc mamy dużo czasu na wspólne zabawy.
Jak dla mnie najlepsze kredki, które się u nas sprawdziły dla córki 3 latka (ale korzysta z nich też 7 letni syn) to ASTRA takie ołówkowe trójkątne. Jak masz kupować to u mnie to był hit.
Jak dla mnie najlepsze kredki, które się u nas sprawdziły dla córki 3 latka (ale korzysta z nich też 7 letni syn) to ASTRA takie ołówkowe trójkątne. Jak masz kupować to u mnie to był hit.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki