Wózek dziecięcy
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- Antek76
Wózek dziecięcy
Jeśli planujecie w najbliższym czasie zakup wózka dziecięcego, to powinniście od razu postawić na sprawdzone sprzęty. Na pewno warto zajrzeć do https://umalucha.pl/produkt/anex-sport- ... lekcja-new i pomyśleć o wózku Anex. To dobra opcja dla osób, które cenią sobie styl i jakość. Pomyślcie nad tym.
- dama89
Re: Wózek dziecięcy
Wybór wózka jest to ważny aspekt. Wiadomo, że taki wózek powinien być komfortowy i bezpieczny. Zaś z drugiej strony powinien być prosty dla nas w obsłudze. Dlatego warto odwiedzić przykładowo Sklep Smile , bo tam można znaleźć całkiem spory wybór wózków.
- travel
Duża popularnością cieszą się teraz Wózki spacerowe od Espiro. Jest to troszkę droższy wózek, ale możemy tutaj liczyć na świetną jakość oraz na odpowiednie warunki gwarancyjne. Wózki oczywiście są w modnych kolorach, a dobrych cen można szukać online.
- pamela
Jeśli chodzi o spacerówki to x-lander x-go nie ma sobie równych, bo to jest spacerówka z dużym, rozkładanym na płasko siedziskiem. Ma panel LED, torbę w zestawie i moskitierę. Jest też bardzo dobrze amortyzowana więc dziecko nie wybudza się nawet na nierównej drodze
- farah557
Hej, ja szarpnąłem się na porządny wózek, który (mam nadzieję) posłuży dla następnego dziecka, które planujemy. Ale żeby nie kusiło, a wiem, że skusi, kupiłem taki lokalizator, który wpiąłem w rurkę https://notione.com/sklep/lokalizator-dziecka Dzięki temu jakby kogoś świerzbiły rączki to ja wiem gdzie znajduje się wózek go szybko go odzyskać. Uważam taki zakup za zasadna, zwłaszcza jak wózek kosztuje 5 tys. zł a lokalizator 100 zł
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki