nocny problem
- Luiza
Re: nocny problem
- Nakia

- bipbip
- Nakia
- Luiza
- hudson.bos
Post autor: hudson.bos »
- ggoodwin
Post autor: kaśka888 »
tak, słucham z synkiem tego audiobooka, bardzo przyjemny w odbiorze, na pewno pomaga dziecku oswoić temat moczeniaMaja pisze: ↑01 wrz 2020, 22:41 Oczywiście, ale w kwestii leków powinien decydować lekarz moim zdaniem. A wracając do strony suchy poranek - słuchałyście tego audiobooka co czyta Zborowski?
Post autor: Treńka »
Post autor: kaśka888 »
tak, to jest właśnie taka historyjka o chłopcu, bardzo przyjemna do słuchania i można potem omówić z dzieckiem przekaz historii................Treńka pisze: ↑22 gru 2020, 10:44 Jakiego audiobooka? To jest jakaś bajka? Też mam problem ze swoim synkiem i jeśli coś miałoby pomóc, to zawsze chętnie.
Post autor: Amańa »
Książkę można pobrać ze strony suchego poranka? Czy ze sklepu? Jaka jest jego cena?kaśka888 pisze: ↑15 mar 2021, 23:45tak, to jest właśnie taka historyjka o chłopcu, bardzo przyjemna do słuchania i można potem omówić z dzieckiem przekaz historii................Treńka pisze: ↑22 gru 2020, 10:44 Jakiego audiobooka? To jest jakaś bajka? Też mam problem ze swoim synkiem i jeśli coś miałoby pomóc, to zawsze chętnie.
Post autor: Łucja »
Tak, książka jest w formie ebooka i audiobooka, czytanego przez Wiktora Zborowskiego. Możesz ją pobrać za darmo ze strony www.suchyporanek.plAmańa pisze: ↑18 mar 2021, 13:55Książkę można pobrać ze strony suchego poranka? Czy ze sklepu? Jaka jest jego cena?kaśka888 pisze: ↑15 mar 2021, 23:45tak, to jest właśnie taka historyjka o chłopcu, bardzo przyjemna do słuchania i można potem omówić z dzieckiem przekaz historii................Treńka pisze: ↑22 gru 2020, 10:44 Jakiego audiobooka? To jest jakaś bajka? Też mam problem ze swoim synkiem i jeśli coś miałoby pomóc, to zawsze chętnie.
Post autor: Kłosa »
A czy stosował tu ktoś ten alarm wybudzeniowy i może coś o nim napisać z własnego doświadczenia? Trochę poczytałam o nim na stronach internetowych i cały czas się zastanawiam nad tą metodą.Nakia pisze: ↑22 mar 2020, 23:48 Tak, alarm będzie dobrym rozwiązaniem, jednak ja zawsze jestem zdania, że wszelkie rozwiązania warto skonsultować z lekarzem. Ogólnie alarm ma dobre opinie i podobno jest jedną z najskuteczniejszych metod walki z moczeniem nocnym.
Post autor: Kaśka »
Ja stosowałam i sprawdził się bardzo dobrze. Co prawda potrzeba cierpliwości i wytrwałości, bo trwa to nawet kilka miesięcy, zalezy od dziecka, ale efekty można zauwazyć wcześniej. Także moim zdaniem to zdecydowania gra warta świeczki. Jak masz jakies konkretne pytania o alarm to postaram się odpowiedzieć.Kłosa pisze: ↑29 mar 2021, 9:25 A czy stosował tu ktoś ten alarm wybudzeniowy i może coś o nim napisać z własnego doświadczenia? Trochę poczytałam o nim na stronach internetowych i cały czas się zastanawiam nad tą metodą.
Dzięki, a jak Twoje dziecko zareagowało na alarm? Boję się, że moje dziecko może nie dać sobie tego założyć.Kaśka pisze: ↑30 mar 2021, 10:17Ja stosowałam i sprawdził się bardzo dobrze. Co prawda potrzeba cierpliwości i wytrwałości, bo trwa to nawet kilka miesięcy, zalezy od dziecka, ale efekty można zauwazyć wcześniej. Także moim zdaniem to zdecydowania gra warta świeczki. Jak masz jakies konkretne pytania o alarm to postaram się odpowiedzieć.Kłosa pisze: ↑29 mar 2021, 9:25 A czy stosował tu ktoś ten alarm wybudzeniowy i może coś o nim napisać z własnego doświadczenia? Trochę poczytałam o nim na stronach internetowych i cały czas się zastanawiam nad tą metodą.
Post autor: Łamigłówka »
- cziwa
Bardzo dobrze, wytłumaczyłam jak działa, w czym ma pomóc, pokazałam, ze to nic strasznego, więc nie było problemu. Chociaż na początku słabo było z tą pobudką, budził się troche zdezorientowany, ale po kilku dniach już się przyzwyczaiłKłosa pisze: ↑30 mar 2021, 13:33 Dzięki, a jak Twoje dziecko zareagowało na alarm? Boję się, że moje dziecko może nie dać sobie tego założyć.
A kiedy, Twoje dziecko zaczęło reagować na alarm? Wiem, że to pewnie zależy od dziecka, ale pytam tak z ciekawości. Możesz jeszcze napisać, w jakim wieku jest Twoje dziecko?Kaśka pisze: ↑28 kwie 2021, 9:49Bardzo dobrze, wytłumaczyłam jak działa, w czym ma pomóc, pokazałam, ze to nic strasznego, więc nie było problemu. Chociaż na początku słabo było z tą pobudką, budził się troche zdezorientowany, ale po kilku dniach już się przyzwyczaiłKłosa pisze: ↑30 mar 2021, 13:33 Dzięki, a jak Twoje dziecko zareagowało na alarm? Boję się, że moje dziecko może nie dać sobie tego założyć.
Na początku nie reagował, musiałam go budzić jak usłyszałam alarm, potem myśle jakos po półtora tygodnia, góra dwóch załapał i sam wstawał. Miał wtedy 5,5 roku, cała przygoda z alarmem trwała u nas jakoś ponad 2 miesiace, zanim zdecydowałam się go zdjąć i od tamtej pory, czyli już pół roku nie było wpadkiKłosa pisze: ↑29 kwie 2021, 7:20A kiedy, Twoje dziecko zaczęło reagować na alarm? Wiem, że to pewnie zależy od dziecka, ale pytam tak z ciekawości. Możesz jeszcze napisać, w jakim wieku jest Twoje dziecko?Kaśka pisze: ↑28 kwie 2021, 9:49 Bardzo dobrze, wytłumaczyłam jak działa, w czym ma pomóc, pokazałam, ze to nic strasznego, więc nie było problemu. Chociaż na początku słabo było z tą pobudką, budził się troche zdezorientowany, ale po kilku dniach już się przyzwyczaił
O, to wcale nie tak długo dwa miesiące, ale zdaję sobie sprawę, że są różne przypadki. Super, że udało Wam się już z tego wyjść i wygląda na to, że na dobre.Kaśka pisze: ↑29 kwie 2021, 12:26Na początku nie reagował, musiałam go budzić jak usłyszałam alarm, potem myśle jakos po półtora tygodnia, góra dwóch załapał i sam wstawał. Miał wtedy 5,5 roku, cała przygoda z alarmem trwała u nas jakoś ponad 2 miesiace, zanim zdecydowałam się go zdjąć i od tamtej pory, czyli już pół roku nie było wpadkiKłosa pisze: ↑29 kwie 2021, 7:20A kiedy, Twoje dziecko zaczęło reagować na alarm? Wiem, że to pewnie zależy od dziecka, ale pytam tak z ciekawości. Możesz jeszcze napisać, w jakim wieku jest Twoje dziecko?Kaśka pisze: ↑28 kwie 2021, 9:49 Bardzo dobrze, wytłumaczyłam jak działa, w czym ma pomóc, pokazałam, ze to nic strasznego, więc nie było problemu. Chociaż na początku słabo było z tą pobudką, budził się troche zdezorientowany, ale po kilku dniach już się przyzwyczaił
Post autor: ewelinuś »
- pannica
- ilka
Post autor: bońka »
Post autor: móranowski »
- Forum
- ↳ Moda damska