Jakiego optyka polecacie Śrem?
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- maarysia98
Jakiego optyka polecacie Śrem?
Post autor: maarysia98 »
Potrzebuję wizyty na już w Śremie. Najlepiej sprawdzony, dobry optyk bo już raz się przejechałam na optyku… Czekam na odpowiedzi.
- tomaszkora1
Re: Jakiego optyka polecacie Śrem?
Post autor: tomaszkora1 »
Jeśli optyk w Śremie to tylko Vision Optyk. Zdecydowanie najlepszy salon w okolicy - doświadczony optyk z podejściem do klienta (również do dzieci
), a do tego konkurencyjne ceny i bezpłatne badanie wzroku! Polecam.

Post autor: kwaśna »
A moze lepiej skorzystać z kupna okularów w sklepie internetowym. Ja dla siebie wybrałam takie okilary korekcyjne - zobacz tu https://eyewear24.net/product-pol-58295 ... 7-005.html Markowe, z tworzywa sztucznego, lekkie i o modnym kształcie oprawek. W tym sklepie znajdziesz i inne markowe oferty - warto sprawdzić.
Post autor: wacek »
Ja też uważam że w sklepach internetowych z okularami można dostać markowe okulary w dobrych cenach. Ja mam zalecone okulary korekcyjne. Znalazłem dla siebie takie tu https://iokulary.pl/product-pol-68587-O ... -3024.html To okulary znanej marki. Lekkie, z tworzywa sztucznego. Jasne oprawki - takie mi najbardziej pasują. A cena też przyzwoita.
Post autor: Mermain »
Szczerze mówiąc jeśli chodzi o okulary korekcyjne to należy znaleźć jakiegoś na prawdę dobrego optyka, który też będzie mieć w swojej ofercie ładne oprawki w przystępnych cenach i tak samo oprawki troszkę droższe, np jakichś znanych projektantów jak chociażby Chanel.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki