Naturalne oleje - jaki sklep?
Przejdź na naturalną stronę mocy! Jak czytać składy kosmetyków? Jak wybrać te, które nie będą dla nas szkodliwe? Jaka moc drzemie w składnikach pochodzenia naturalnego?
- zenobia1990
Naturalne oleje - jaki sklep?
Post autor: zenobia1990 »
Cześć, jeśli jest tu ktoś, kto używa ekstraktów olejowych, to bardzo prosiłabym o polecenie mi sklepu, w który m tego typu produkty znajdę. Z góry dziękuję! 

- maksa-82
Re: Naturalne oleje - jaki sklep?
Ja mogę polecić proaktiv.pl. Mają w ofercie kremy i ekstrakty olejowe, ale też oleje w wegańskich kapsułkach, także samo zdrowie i tylko naturalne składniki. Od dłuższego czasu robię u nich zamówienia, bo mają najkorzystniejsze ceny 

Post autor: mpiś022 »
musisz grać dokładnie w kasynie, bo możesz stracić wszystkie pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!____+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Post autor: EmiliaŻ »
Najlepsze naturalne produkty znalazłam w sklepie online viewtopic.php?f=11&t=1953&p=27302#p27302. To jest mój ulubiony naturalny olejek do demakijażu a zawarty w nim olej śliwkowy, to nie tylko źródło marcepanowego zapachu, ale również środek działający antyoksydacyjnie i przeciwzmarszczkowo. Wzmacnia ścianki naczyń krwionośnych, przyspiesza regenerację naskórka i pobudza krążenie krwi. Mają też fajne naturalne olejki do ciała!
Post autor: Ewełka »
Jeśli szukacie olejków konopnych to warto sobie zajrzeć na https://www.konopieizdrowie.pl/ Kupuje u nich od pewnego czasu, maja dobre produkty, cena również nie jest jakaś wygórowana. Można kupić wiele innych produktów z konopi, kosmetyki, herbatki. Dużym plusem jest to, ze chętnie wszystko wyjaśnią mailowo.
Post autor: Kauśka »
Olejki konopne sa naprawdę rewelacyjne, świetnie się u mnie sprawdziły na wiele dolegliwości, między innymi na suchą ,łuszczącą się skórę, od kiedy ich używam naprawdę widzę poprawę. Znalazłam sklep w necie https://naturalniezkonopi.pl/ Mają wiele specyfików z konopi, olejki również, sa certyfikowane i cena jest bardzo przystępna.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki