Kosmetyki dla dzieci
Przejdź na naturalną stronę mocy! Jak czytać składy kosmetyków? Jak wybrać te, które nie będą dla nas szkodliwe? Jaka moc drzemie w składnikach pochodzenia naturalnego?
- Latifa67
Kosmetyki dla dzieci
Mamusie, jakie środki pielęgnacyjne kupujecie dla swoich milusińskich? Ponoć najlepsze są naturalne kosmetyki dla dzieci. Chodzi o to, by były hipoalergiczne i delikatne dla skóry. Polecacie jakąś konkretną linię kosmetyków lub sklep, gdzie można je kupić?
Re: Kosmetyki dla dzieci
Post autor: Mamoośka »
Ja u dziecka stosuję tylko kosmetyki La Roche Posay i Dermedic... Są pewne i sprawdzone, a kurcze u dziecka to nie chcę eksperymentować, zwłaszcza, że te naprawdę działają i nie widzę żadnych skutków ubocznych. Za to na sobie to eskperymentuję chetnie hahaha 

Post autor: Tuśka »
La Roche Posay to faktycznie dobre produkty, ale ceny też potrafią zwalać z nóg...Mamoośka pisze: ↑07 paź 2021, 13:48 Ja u dziecka stosuję tylko kosmetyki La Roche Posay i Dermedic... Są pewne i sprawdzone, a kurcze u dziecka to nie chcę eksperymentować, zwłaszcza, że te naprawdę działają i nie widzę żadnych skutków ubocznych. Za to na sobie to eskperymentuję chetnie hahaha![]()
To poluj w necie na promocjach i okazjach, to przestaną Cię zwalać z nógTuśka pisze: ↑11 paź 2021, 23:28La Roche Posay to faktycznie dobre produkty, ale ceny też potrafią zwalać z nóg...Mamoośka pisze: ↑07 paź 2021, 13:48 Ja u dziecka stosuję tylko kosmetyki La Roche Posay i Dermedic... Są pewne i sprawdzone, a kurcze u dziecka to nie chcę eksperymentować, zwłaszcza, że te naprawdę działają i nie widzę żadnych skutków ubocznych. Za to na sobie to eskperymentuję chetnie hahaha![]()

Post autor: Tuśka »
Mamoośka pisze: ↑19 paź 2021, 22:42To poluj w necie na promocjach i okazjach, to przestaną Cię zwalać z nógTuśka pisze: ↑11 paź 2021, 23:28La Roche Posay to faktycznie dobre produkty, ale ceny też potrafią zwalać z nóg...Mamoośka pisze: ↑07 paź 2021, 13:48 Ja u dziecka stosuję tylko kosmetyki La Roche Posay i Dermedic... Są pewne i sprawdzone, a kurcze u dziecka to nie chcę eksperymentować, zwłaszcza, że te naprawdę działają i nie widzę żadnych skutków ubocznych. Za to na sobie to eskperymentuję chetnie hahaha![]()
![]()
A gdzie w necie zdarzają się takie dobre promocje na La Roche Posay?
W Internecie. Chociazby na Notino jak trafisz na jakąś fajną promke to możesz dostać LRP w przyzwoitej cenieTuśka pisze: ↑20 paź 2021, 0:22
A gdzie w necie zdarzają się takie dobre promocje na La Roche Posay?
- Katarzyna
W domu, w którym jest małe dziecko, warto mieć również roztwór soli fizjologicznej. Widziałam ostatnio specjalne serum fizjologiczne w ofercie firmy Mustela na stronie internetowej https://www.mustela.pl/serum-fizjologic ... b-medyczny. Może ktoś z Was miał okazję go używać?
Post autor: Sławomir »
Co sądzicie o zakupach przez internet i jak często sami korzystacie z takiego możliwości? Osobiście chciałbym Wam polecić stronę https://tamaja.pl/akcesoria-dla-niemowlat , na której znajdziecie rozbudowaną ofertę sklepu internetowego z akcesoriami oraz zabawkami dla dzieci i niemowląt.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki