Czy dmso działa?
Przejdź na naturalną stronę mocy! Jak czytać składy kosmetyków? Jak wybrać te, które nie będą dla nas szkodliwe? Jaka moc drzemie w składnikach pochodzenia naturalnego?
- Majka
Czy dmso działa?
Jeśli mowa o kosmetykach naturalnych to ja chciałam zapytać, czy naturalne leki i suplementy również działają? Jestem ciekawa czy DMSO, poradziłoby sobie z moimi problemami z kręgosłupem. Ból często jest nie do zniesienia, co w tej sytuacji polecacie?
- Majka
Re: Czy dmso działa?
Mówisz o tym sklepie https://ichemia.pl/812,dmso-500ml-dimet ... lenek.html ?
Widziałam właśnie te cene i opis produktu już wczoraj, jak pisałam zapytanie na forum.
Między innymi ze względu na atrakcyjność cenową, myślę nad zakupem, bo na moje bóle już żaden preparat z apteki nie działa.
Widziałam właśnie te cene i opis produktu już wczoraj, jak pisałam zapytanie na forum.
Między innymi ze względu na atrakcyjność cenową, myślę nad zakupem, bo na moje bóle już żaden preparat z apteki nie działa.
- lila
To wydaje mi się, że śmiało możesz inwestować, mnie jeszcze osobiście żadne produkty z ichemia.pl nie zawiodły.
Poczytaj jeszcze na forach zdrowotnych, tam na pewno więcej dowiesz się odnośnie dmso, według mnie działa, trzeba tylko zacząć regularnie stosować.
Poczytaj jeszcze na forach zdrowotnych, tam na pewno więcej dowiesz się odnośnie dmso, według mnie działa, trzeba tylko zacząć regularnie stosować.
Post autor: cuśka »
U mnie bardzo fajnie DMSO działa, ja używam takiego w żelu - https://www.izdrowiej.pl/dmso-gel, typowo tak zamiast maści przeciwbólowych, które używałam na kolano. Fajnie mi się to sprawdza no i jest o wiele zdrowsze dla mojego organizmu, więc bardzo fajnie 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki